Remontin suunnittelu ja aikatauluttaminen

Tapaamisessa ammattitaitoinen keittiösuunnittelija auttaa sinua valitsemaan parhaat materiaalit ja toiminnot juuri sinun kotisi tyyliin ja tarpeisiin sopiviksi. Teemme suunnitelman sekä aikataulun valmiiksi toiveidesi mukaisesti ja käymme tämän yhdessä läpi. Suunnitelman hyväksymisen jälkeen voit ottaa rennosti ja antaa meidän toteuttaa sinulle unelmiesi keittiö!


Vaivaton remontti ‚Äď Me hoidamme kaiken!

Puramme ja kierrätämme vanhan keittiösi sekä toimitamme uudet kalusteet paikalle sovitussa aikataulussa. Tarvittaessa suoritamme myös seinäpintojen maalauksen ja lattian asennuksen, unohtamatta tarvittavia vedeneristyskaukaloita. Suoritettujen töiden jälkeen siivoamme jälkemme niin, että pääset suoraan nauttimaan uudesta keittiöstä!

Toimitamme kalusteet myös haastavimpiinkin rakennuspaikkoihin!

Suoritamme keittiöremontin yhteydessä myös sähköasennus- ja muutostyöt nykyasetusten mukaisiksi. Teemme myös muut sähkösuunnittelu- ja asennustyöt lähes kahdenkymmenen vuoden kokemuksella S2-asennusoikeudella.

Varmistamme tyytyv√§isyytesi!   Katso asiakaspalaute

Suunnitteilla remontti tai portaiden uusiminen?

Onko sinulla tiedossa kokonaisvaltainen remontti tai piristävää ilmettä tuova uusiminen? Onko sinulla visio siitä, miltä haluaisit lopputuloksen näyttävän, mutta et tiedä miten sen saisi toteutettua? Onko sinulla toive jostain uudesta, mutta et tiedä tarkkaan, mikä se voisi olla? Pähkäiletkö tiloihisi parhaiten sopivaa ratkaisua? Etsitkö luotettavaa valmistajaa?

Jos mietit t√§llaisia asioita, olemme juuri sinua varten. Meill√§ Hoviportailla on yli 40 vuoden kokemus suomalaisten porrasunelmien toteuttamisesta. Suunnittelemme portaamme yhdess√§ asiakkaan kanssa, heid√§n toiveitaan kunnioittaen. Yhdess√§ haemme ratkaisut, jotka palvelevat kotia parhaalla tavalla niin sisustuksellisesti kuin k√§yt√§nn√∂llisestikin. Jokainen porras suunnitellaan ja valmistetaan niin, ett√§ siin√§ yhdistyv√§t kodin l√§mp√∂, k√§yt√§nn√∂llisyys, toimivuus ja laatu ‚Äď estetiikkaa ja designia unohtamatta.