T√ĄYDELLISET KEITTI√ĖRATKAISUT

Sisusta keittiösi GRAM-kodinkoneilla. Laajasta valikoimastamme löydät tuotteet, jotka auttavat sinua arjessa ja samalla luovat keittiöstäsi täydellisen. Meiltä löytyy ratkaisu, haluat sitten teräksiset tai valkoiset koneet, vai toivotko kodinkoneesi integroituvan keittiökalusteiden ovien taakse.

Lataa Gram kodinkone-esite  T√ĄST√Ą
LUONNON VOIMAA
IKUINEN - AJATON - AITO

Etelä-Karjalan Ylämaalla toimiva Ylämaan Graniitti Oy on perinteikäs suomalainen perheyritys ja merkittävä kivialan toimija, jonka juuret juontavat 1950-luvulle. Oman konsernin louhimolta saatu kotimainen luonnonkivi, kansainväliset huipputuotteet ja kymmenien vuosien kokemus kiven työstämisestä yhdistyvät Ylämaan Graniitin tuotepaletissa.

Ylämaan Graniitti on vuodesta 1980 valmistanut korkealaatuisia kivitasoja ja muita kivituotteita. Kotimaisten graniittien ohella mallistossa on kauneimpia kivilaatuja maailmalta ja kansainvälisiä huipputuotteita kymmenissä eri sävyissä.
KORKEAA LAATUA SINUN KOTIISI

Kaikki Kabinetti-liukuovet ja -kaapistot valmistetaan Itä-Suomessa Polvijärvellä. Kabinetille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus. Avainlippu-tunnus myönnetään tuotteelle, joka on valmistettu Suomessa. Jokainen liukuovi ja kaapisto räätälöidään asiakkaan mittojen ja toiveiden mukaisesti. Erinomaiset raaka-aineet ja tuotteiden pitkäikäisyys ovat meille erityisen tärkeitä asioita. Käytämme Euroopassa valmistettuja korkealaatuisia materiaaleja ja komponentteja. Vetolaatikkomme ovat itävaltalaisen Blumin valmistamia.
Hahle - vuodesta 1964

Hahle Oy on toiminut kaluste- ja huonekaluteollisuuden hela- ja tarviketoimittajana sekä markkinoijana ja maahantuojana menestyksekkäästi jo vuodesta 1964. Tuotevalikoimaan kuuluvat mm. saranat, liukukiskot, metallilaatikot ja mekanismit. Hahle-ryhmän omasta tuotannosta valikoimiin kuuluvat laadukkaat Ecolamin työtasot, Kabinetti-liukuovet, Josadoorin massiivipuu- ja MDF-ovet. Valikoimassamme on myös Otsosonin kylpyhuonekalusteet ja altaat.
SKANDINAAVISTA MUOTOILUA

Muotoilua ja käytettävyyttä arkeen, ei arkipäiväistä muotoilua. Skandinaavinen muotoilu tunnetaan tyylikkyyden, toimivuuden ja laadun yhdistämisestä. Ainutlaatuiset ja yksinkertaiset linjat, korkealaatuiset materiaalit ja pienet yksityiskohdat, jotka kestävät vuosia käytössä. Alusta asti Intra on ollut Skandinaavisen muotoilun puolestapuhuja yhteistyössä johtavien muotoilijoiden kuten Odd Thorsenin ja Bruno Oldanin kanssa. Intran tuotteet on kehitetty ja valmistettu Pohjoismaissa sukupolvien ajan ja ne soveltuvat pohjoismaisille markkinoille.
Mora Armatur

Taalainmaan sydämessä Keski-Ruotsissa toimii yksi maailman nykyaikaisimmista saniteettikalustetehtaista. Olemme valmistaneet hanoja täällä vuodesta 1927 lähtien.
Vuosien varrella moni asia on muuttunut, mutta kaikki tuotteet tehdään edelleen huolellisesti käsin Morassa.

Raikasta sisäilmaa kotiisi

SAVO-liesituulettimet on suunniteltu vastaamaan pohjoismaisia vaatimuksia. Sensorilla varustetut tuulettimet tunnistavat käryn, höyryn sekä kaasun ja käynnistyvät automaattisesti. Tuuletin pysähtyy, kun huoneilma on puhdasta. Voit tutustua valikoimaamme tarkemmin selaamalla liesituuletinesitettä. Liesi- ja vesivahinkoja voit ehkäistä valitsemalla tuulettimeen SAVO-liesivahdin. Selattavasta liesivahtiesitteestä löydät tarkempaa tietoa tuotteesta. Meiltä saat huomisen ratkaisut ja palvelut jo tänään. Oma tuotekehitys ja osin kotimainen tuotanto varmistaa, että SAVO-tuotteet ovat edistyksellisiä. Seuraamme aktiivisesti kansainvälisiä trendejä uudistaen tarjontaamme innovatiivisilla eurooppalaisilla tuotteilla.
HOVIPORTAAT ‚Äď TAATTUA LAATUA!

Tyylikkäät portaat luovat upean tunnelman ja tekevät tilasta viihtyisän. Me uskomme, että tunnelma ei kuitenkaan synny ainoastaan portaiden ulkonäöstä, vaan myös niiden koko toimituksesta. Hoviportailla takaamme laadun niin, että voit luottaa työhömme suunnittelusta aina lopputulokseen saakka. Me Hoviportailla tarjoamme korkealaatuisia, moderneja ja yksilöllisiä porrasratkaisuja. Palveluksessasi on ammattitaitoinen Hovi-tiimi, jolla on yli 40 vuoden kokemus suomalaisten porrasunelmien toteuttamisessa. Takaamme laadukkaan työn aina tilaus- ja suunnitteluvaiheesta asti: asiakkaamme saavat portaat täsmällisesti ajallaan ja huolellisesti tehtynä ja asennus jopa päivässä!